”Vi blandar det bästa från två olika traditioner – och lagar sedan julmaten från grunden” – CISK – THEME2

Jugar al poker por dinero argentina.

  1. Casinospel Paypal: Por lo tanto, si se sintió cómodo con los tiempos de retiro o los bonos, definitivamente debería consultar Slot Planet o PlayGrand para obtener más acción de casino.
  2. Hur Man Tjänar Pengar På Spelautomaten - Cuando se trata de elegir los mejores casinos de pago más rápido para su dinero, no es solo el método de pago de retiro en el que debe pensar.
  3. Kasino Online Bonus: Incluso las personas de renombre no son inmunes al personal siempre atento del equipo de seguridad de PokerStars.

A que se puede jugar con cartas de poker.

Kasinomaskiner Att Spela Gratis
A menudo tienen combinaciones y pagos bastante altos.
Spela Gratis Spelautomat
Terminas en una cámara funeraria, con varios ataúdes.
El diseño es simple pero moderno y fácil de navegar, sin dejar de ser interactivo, con controles deslizantes animados que lo señalan en la dirección de las últimas tragamonedas y las mejores ofertas.

Bingo ganar dinero.

Namn På Kasinospel
Es uno de los pocos títulos que nunca faltan en los casinos online de España con catálogo NetEnt, y es que su arrollador éxito mundial lo ha convertido en uno de los mejores reclamos..
Casino Utan Insättnings Bonusar
Se te mostrará en tu entrenamiento qué buscar y cómo atrapar a un tramposo.
Hur Man Tjänar Bonus På Slots

Detta är information från CISK

”Vi blandar det bästa från två olika traditioner – och lagar sedan julmaten från grunden”

Vill du äta ett julbord fullt av genuina rätter där nästan allt tillagats från grunden? Mat som i hög utsträckning dessutom är gjord på lokalproducerade råvaror och lagad av erfarna kockar som sätter ett stort värde i hantverket?
Det är klart att du vill!
Eckerö Linjen är känt för sin goda mat och det är ingen slump att många återvänder och äter sina julbord här – år efter år.
Om man åker på en dagskryssning med julbord från söndag till torsdag får man dessutom buss- och båtresan på köpet om man bokar julbordet på eckerolinjen.se.

Eckerö Linjen har alltid satsat på maten ombord. Här får gästerna mat lagad med omsorg och hjärta, av kockar som tar sitt hantverk på största allvar och som lagar nästan allt på plats i köket ombord på M/S Eckerö.

Där råder febril aktivitet från klockan sex på morgonen till framåt nio på kvällen. Det puttrar i grytor och doftar gott från ugnar som går varma och fonder där smakerna gifter sig samman. Frukostar, luncher och middagar förbereds innan de förväntansfulla gästerna stiger ombord.

Här lagas de rätter som snart ska ut i restaurangen och man förbereder även för kommande turer. Med allt från att koka egna fonder, göra såser från grunden, ordna med gedigna långkok till att lägga in den egna sillen och anrätta den mycket populära räksmörgåsen.

Viktigt med närproducerade råvaror

– Arbetet består av väldigt mycket hantverk och för oss är det viktigt att så mycket som möjligt av den mat vi tillreder är gjord på närproducerade råvaror. Det blir klart mer hemlagat då, och man får också en större känsla för det man tillreder. Till skillnad från om man använder sig av massproducerade produkter, säger Tomas Berlin.

Han är köksmästare i det kök där ungefär tio till tolv personer lagar både kall och varm mat och vant arbetar tillsammans. De ser till att maten alltid är nylagad, fräsch och att den kulinariska upplevelse som väntar på varje tallrik smakar perfekt.

  • Nästan alla rätter på Eckerö Linjens uppskattade julbord är gjorda på lokalproducerade råvaror och har sedan lagats från grunden.

Klassiska julrätter lagade på de bästa lokala råvarorna
Här kan du läsa mer och boka plats direkt!

Klassisk mat – för varje säsong

På Eckerö Linjen serveras klassisk mat för varje säsong och man använder lokalt producerade råvaror av bästa kvalitet i den utsträckning som det bara är möjligt. Och den är, ska det visa sig, väldigt hög.

Tomas nickar.
– Vi har ett gott samarbete med lokala producenter både på den svenska och den åländska sidan. Både vi och de är noga med kvaliteten och att hela råvaruproduktionen går rätt till, säger han och fortsätter:

– Vi köper till exempel in hela grisar från Sandby Gård i norra Roslagen till jul. Det blir julskinka, revbensspjäll och mycket annat, som rimmat fläsklägg. Allt som går tas tillvara på för att minska matsvinnet.

Tomas Berlin är köksmästare på M/S Eckerö.

Gårdsgrisar som föds upp i goda förhållanden i närheten av Grisslehamn, fisk från havet direkt intill, ekologiska grönsaker från Eckerö och svamp från skogarna runt skärgården serveras i fartygets fyra restauranger.

– Det är bättre och roligare att tillaga maten om man kan handla i närheten och när man vet var den kommer från. Det känns ju bättre. Det finns ett värde i att maten är lokal. Att fisken kommer från havet som vi ser från båten och att grönsakerna växer i närheten. Vi uppskattar att arbeta så, och gästerna uppskattar att äta bra mat, fortsätter Tomas Berlin.

Ett fartyg – många möjligheter

À la carte-restaurangen med veckans meny är noggrant komponerad med utvalda dryckesförslag som passar till. I Buffé Bornholm serveras buffé med olika teman under årets lopp och det är här du kan njuta av det mycket uppskattade julbordet – som kanske är hela Östersjöns bästa – när du glider fram med havet precis utanför fönstret.

Vill du veta mer om Eckerö Linjens berömda julbord?
Här kan du läsa mer och boka din plats!

Båtbiljett och buss tur och retur – för bara 120 kronor

Till färjeläget i Grisslehamn tar du dig enkelt och bekvämt med någon av Eckerö Linjens anslutningsbussar, från Söderhamn i norr till Stockholm i söder. Bussresan tur och retur ingår i biljettpriset.
Här kan du läsa mer om vilka rutter vi erbjuder och de närmare 100 påstigningsplatser som är möjliga.

En tur- och retur-biljett till färjan mellan Grisslehamn och Eckerö kostar endast 120 kronor om du bokar på webben och då ingår anslutningsbussen i priset. Här kommer du igång med din bokning!

Eckerö Linjens kockar dukar upp rätter såsom fisk och kött, inläggningar, kallskuret, ljuvliga såser från både det åländska och svenska köket. Och ett efterrättsbord man inte glömmer i första taget.

I Kafé Käringsund äter du enklare husmanskost, räksmörgåsar och fikar med bakverk från lokala bagerier från Grisslehamn och Eckerö. Och i Bistro Byholma kan du äta en hamburgare eller en biff och blicka ut över Ålands hav.

Och nu till jul dukar man alltså som vanligt upp det läckra julbord som är fyllt till bredden med det bästa som både Roslagen och Åland har att erbjuda.

Den ljuvliga julskinkan kommer från gårdsgris som fötts upp i Roslagen och som sedan rimmats 13 dagar i saltlag – innan den till sist griljeras på båten innan servering.

Det bästa från två olika jultraditioner

– Vi använder våra egna recept till köttbullarna och blandar det bästa från två olika jultraditioner. Och vi rimmar julskinkan på gammalt hederligt sätt i tretton dagar i saltlag. Det blir lite annat än den butiksskinka som många är vana vid, säger Tomas Berlin med ett skratt.

Till den omsorgsfullt lagade maten finns förstås också drycker för alla smaker. Den kunniga serveringspersonalen rekommenderar gärna passande drycker, både med och utan alkohol.

Finns det någon rätt som ni aldrig kan ta bort från menyn?
– Köttbullarna med mos till barnen är väldigt populärt och räksmörgåsen kommer vi alltid ha kvar. Och julskinkan kommer givetvis aldrig försvinna från julbordet, lovar Tomas Berlin.

Den som de alltså rimmat i saltlag på gammalt hederligt sätt i tretton dagar…

Apropå hantverk och genuin mat som verkligen tillagats från grunden.

Om man åker på en dagskryssning med julbord från söndag till torsdag får man dessutom buss- och båtresan på köpet om man bokar julbordet på eckerolinjen.se.

Boka Eckerö Linjens hyllade julbord
Här kommer du igång direkt!

Så upplever du Eckerö Linjens stora julbord

  1. Välj biljettyp och vilket datum du vill resa.
  2. Välj avgång. Eckerö Linjens stora julbord serveras dagligen på 13.30-, 15.00- och 18.30-avgången den 18 november till 23 december. Dessutom kan du äta julbord på 10.00-avgången på lördagar.
  3. Välj Julbord under fliken ”måltider” när du gör din bokning. Bokar du på webben är priset endast 365 kronor för vuxna medan barn självklart äter till ett förmånligare pris!
  4. Frossa i svenska och åländska julklassiker med dina nära och kära. Glöm inte dessertbordet!

Här kommer du igång med din bokning!